23948sdkhjf

Edströms Maskin först i Sverige

Möndalsföretaget investerar och breddar sitt maskinprogram
Sedan februari i år tronar en enorm fleroperationsmaskin av märket Haas i lokalerna hos Mölndals Slip & Verktyg AB. Därmed är de först ut i Sverige att ha integrerat den enorma CNC-maskinen av modell VF-12 i verksamheten.

Först i Sverige
Amerikanska Haas är västvärldens volymmässigt största leverantör av CNC-maskiner. De erbjuder ett brett maskinprogram som hela tiden fortsätter att utvecklas. Edströms Maskin AB innehar den exklusiva agenturen för Haas i Sverige och är mycket nöjda med leveransen till Mölndalsföretaget.

-Haas har generellt sett mycket bra styrsystem till sina maskiner, säger Edströms representant Kristin Alexandersson i ett pressmeddelande. De är enkla att programmera och det är lätt att byta verktyg. Tack vare att VF-12 gör det möjligt att köra flera detaljer samtidigt sparar man mycket tid och resurser. VF-12 frigör kapacitet på övriga maskiner och payofftiden blir därmed kort.

Edströms Maskin AB har sett en ökad efterfrågan av HAAS större modeller i Sverige, inte minst inom fordonsindustrin, och är glada över att ha ett referensexemplar på plats i Sverige.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079