23948sdkhjf

De får stora aluminiumpriset

För sina framgångar att från tillverkning av apparatskåp utvecklats till en ledande aktör inom infrastrukturen för elbilar och dagens laddstationer baserade på aluminium med fokus på innovation, hållbarhet och design.

Så låter motiveringen när elinstallationsföretaget Garo tar emot Stora aluminiumpriset.

Varje år delar organisationen Svenskt aluminium ut priset till en organisation eller individ som gynnat utvecklingen av aluminium under de senaste tio åren.

På grund av pandemin sköts prisutdelningen för 2019 upp och delades istället ut i september 2021. Områdena som juryn bedömer när priset delas ut är bland annat design, entreprenörskap och miljö.

– Vi på Garo har alltid som ambition att använda så miljövänliga materialval som möjligt där vår användning av återvinningsbar aluminium med lång och motståndskraftig livslängd är en viktig del i vårt hållbarhetsarbete. Därför är det en stor ära att bli uppmärksammade för vår användning av aluminium ur både ett design, säkerhet och hållbarhetsperspektiv, säger Patrik Andersson CEO på Garo.

Hur kommer ni att fira att ni vunnit priset? 

– Då rådande omständighet begränsat massa firande sista året så kommer det vid nästa stora happening internt hos oss firas lite extra kring alla nomineringar. Både externa som interna. Så kan inte gå in på detaljer, berättar Cathrine Andersson som är Marketing manager på Garo för Metal supply.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.143