23948sdkhjf

Förknippas med stål – men är mer än så

Det handlar om plåtbearbetningsföretaget Weland som kommer att delta på Elmia Subcontractor i november.

– Vi är på plats. Vi vill vara tillgängliga för våra kunder, för kollegor i branschen och för andra besökare. Det är viktigt att visa att vi kan – långsamt och på ett säkert sätt – återgå till något som kan liknas vid det normala. Det känns riktigt bra att vara tillbaka på Elmia Subcontractor, säger Mattias Andersson, marknadsansvarig på Weland.

Koncernens budskap är svenskt, innovativt och hållbart. Här ingå Weland med sin plåtbearbetning men även flera branscher från tillverkningsindustrin.

– Många förknippar Weland med stål men vi är mycket mer än så och i år kommer vi att stå tillsammans med Weland Plastic. Det är ett expansivt fullserviceföretag som bland annat jobbar mycket mot fordonsindustrin, säger Mattias Andersson. 

Vad är det då Weland visar upp på Elmia Subcontractor?

– Vi vill visa att vi har en stor bredd av expertis inom en rad olika branscher. Där är Elmia Subcontractor en väldigt bra bro mellan företaget och kunderna. Det är en naturlig mötesplats där vi dels kan visa hela vår kapacitet, dels att vi jobbar lokalt, säger Mattias Andersson och avslutar:

– Det handlar om nyheter som förhoppningsvis kan vidareutveckla både vår egen verksamhet och som kan leda till nya samarbeten.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Tipsa en kollega

0.156