23948sdkhjf

UPS med litiumjonbatterier för säker reservkraft

Det är Eaton som lanserar ny UPS med litiumjonbatterier för säker, uppkopplad reservkraft i kritiska edge-miljöer.

Litiumjon-UPSen 9PX för avbrottsfri kraft ger längre batteritid och är mindre än UPS-lösningar med ventilreglerade blybatterier, VRLA. 

– Den digitala transformationen har förändrat många branscher och fler företag förlitar sig nu på en distribuerad IT-infrastruktur för att föra data närmare slutanvändaren. Det har gjort att behovet av pålitlig reservkraft är mer kritiskt än någonsin. Vår litiumjon-UPS 9PX är det senaste steget i vår satsning på litiumjon-UPSer, vilket möjliggör bättre kontinuitet i verksamheten och avbrottsfri kraftförsörjning i miljöer med begränsat IT-stöd på plats, säger Mathias Jensén, Sales manager, Critical power solutions på Eaton.

De berättar att litiumjonbatteritekniken har blivit en transformativ innovation för UPSer i edge-miljöer, eftersom den längre batteritiden kräver mindre support på plats från IT-personal, datacenterpersonal eller underhållspersonal.

Eatons 9PX litiumjon-UPS ska erbjuda sömlös integration för virtuell maskincentrerad hantering och katastrofberedskap vid strömavbrott. Den har en förväntad livslängd på åtta till tio år.

Det går att köpa UPS-enheten med Eatons Gigabit-nätverkskort, Network-M2 vilket ska möjliggöra säker, uppkopplad funktionalitet och kompatibilitet med Eatons fjärrövervakningstjänst för strömövervakning och -hantering i realtid.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.062