23948sdkhjf

Jätteorder för Goodtech i Kaunisvaara

Goodtech tecknar avtal med den nya järnmalmsgruvan utanför Pajala
Goodtech Solutions AB har vunnit sitt fjärde stora och betydande uppdrag till den nya järnmalmsgruvan i Kaunisvaara utanför Pajala. Det senaste kontraktet, som är skrivet med Metso, avser ansvar för el- och instrumentinstallationer till den nya processanläggningen i Kaunisvaaragruvan och ordervärdet är närmare 135 miljoner svenska kronor.

-Det senaste uppdraget i Kaunisvaara är ett ypperligt bevis på att vår förmåga att utföra och bemanna omfattande och tidspressade byggprojekt är unik. Vår engagerade och kompetenta personal handplockas från hela Sverige och vi når en bemanningstopp på mer än 200 man på plats under hösten 2012, säger Tomas Lindsbro, marknadschef Goodtech i ett pressmeddelande.

Stark position på marknaden
-Vi fortsätter att stärka vår ställning som ett av de ledande elteknikföretagen i Norden och tack vare våra uppdrag i Kaunisvaara får vi en stabil plattform att stå på den närmaste tiden i norra delarna av Sverige. Vi har nyligen startat en etablering i Pajala med sex anställda, som även de fått en bra start med ytterligare projekt på orten, säger Stefan Helmvall, Divisionschef Nord inom Goodtech.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.434