23948sdkhjf

Ny projektledare för Elmia Subcontractor

Karla Eklund tillträder den 1 september som ny projektledare för den internationella underleverantörsmässan Elmia Subcontractor.
Efter 11 år på Elmia, som ansvarig för Nordens ledande mässa för underleverantörerna inom tillverkningsindustrin, antar Jonas Ekeroth en ny utmaning med fortsatt fokus på näringslivet.
– Jag är otroligt stolt över uppdraget. Det ska bli väldigt spännande att jobba för att lyfta hela näringslivet i regionen. Naturligtvis har jag stor nytta av min erfarenhet från företagande i allmänhet och tillverkningsindustrin i synnerhet från mina år på Elmia, säger Jonas Ekeroth.

Ny projektledare för mässan blir Karla Eklund. Hon är en av Elmias mest meriterade projektledare, med över 20 års erfarenhet av internationella fackmässor.
– Jag är väldigt motiverad och mycket stolt över förtroendet att ansvara för Elmia Subcontractor. Eftersom jag har arbetat i teamet kring mässan under de senaste två åren är utmaningen inte helt ny, men likafullt otroligt spännande, säger Karla Eklund.

Peter Scott, affärsområdeschef på Elmia, är nöjd med det nya ledarskapet.
– Med Karla i spetsen kommer projektteamet att kunna driva mässan vidare och utveckla den, utifrån ett mycket framgångsrikt genomförande senast. Jag känner stort förtroende för Karla och hennes medarbetare, som jag har arbetat nära under flera år. Naturligtvis kommer jag att sakna Jonas, som jag under alla år har arbetat gemensamt med i hans strävan att ständigt utveckla mässan. Samtidigt har jag full förståelse för hans beslut och önskar honom lycka till i hans nya roll som vd för Handelskammaren i Jönköpings län.

Även Elmias vd Hans Standár gratulerar Jonas till hans nya roll.
– Det finns en stark koppling mellan Handelskammaren, Jönköpings kommun och Elmia som är mycket positiv. Jonas är fortfarande kvar i närheten och förutsättningarna för ett gott samarbete känns självklara.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093