23948sdkhjf

Ägarbyte i JR Mekan AB

Den 22 mars 2012 förvärvades JR Mekan av Sjöland & Thyselius tillsammans med en grupp investerare, Henrik Grahn, Mart Jürisoo, Hans Sandén och Carl Sköld.
Rune Thyselius, delägare i Sjöland & Thyselius, säger i ett pressmeddelande att JR Mekan kommer att drivas vidare med samma inriktning som tidigare. ”Vi är övertygade om att kunderna inom främst gruvindustrin kommer att fortsätta efterfråga produkter och tjänster från JR Mekan. Företaget är välskött, framgångsrikt och lönsamt, med mycket kompetenta medarbetare, och vår avsikt är att fortsätta utveckla verksamheten och öka försäljningen i Jan Sundbergs anda.”

Jan Sundberg kommer fortsatt medverka på deltid med försäljning och marknadsföring. ”Jag är glad att jag har hittat lämpliga personer att ta företaget till nästa nivå, och önskar dem varmt lycka till.”

Ny VD
Ny VD i JR Mekan blir Henrik Grahn, som tillträder den 2 april. Henrik Grahn är 56 år och har en bakgrund bland annat som fabrikschef på Siemens i Huddinge. Han kommer att bosätta sig med sin familj i Skellefteå.

Företaget
JR Mekan AB är ett verkstadsföretag som arbetar med tillverkning, installation och service med fokus på gruvindustrin. Förtaget grundades i början av 1990-talet av Jan Sundberg.

JR Mekan har ca 50 anställda, och omsatte 2011 ca 50 miljoner kronor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.095