23948sdkhjf

AGAB startar upp i Brasilien

Innovationsföretag med fokus på ställtider utökar utomlands
AGAB Pressautomation AB är nu officiellt etablerat i Sao Paulo, Brasilien och produktionen går igång i slutet av 2012. AGAB Pressautomation AB utökar sin nuvarande verksamhet i Helsingborg och Motala med att bilda ett nytt AGAB do Brasil Ltda bolag i Sao Paulo Sydamerika .

-Detta var mitt mål att starta upp företaget i Brasilien på min 50-årsdag, nästa mål är att nå en total omsättning på 50 miljoner kronor inom 3 år, säger Anders Gleerup VD för AGAB koncernen i ett pressmeddelande.

Samarbetspartner
AGAB har sedan många år varit representerad via agenter och tillverkningspartner. Sedan 1995 har de haft marknads- och försäljningspartner samt licenstillverkning i Sydamerika. Efter inkörning och validering enligt AGAB koncept QTK (Quality Through Knowledge) kommer nu kvalitet, kunskap och teknik att föras över till AGAB Sao Paulo, Brasilien.

Klart i Brasilien
Produktionen är beräknad till att starta under det fjärde kvartalet år 2012 och produkt- och processutrustning är en spegling av AGAB QDC-System (Quick Die Change) i Europa d.v.s. med verktygsväxlingsvagnar för tunga pressverktyg samt AGABs övriga program för pressautomation.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079