23948sdkhjf

Ewes Stålfjäder breddar

Företaget breddar sitt område och erbjuder konkurrenskraftig produkt
Ewes Stålfjäder AB lanserar ett tredje affärsområde. Företaget vill stärka sin plats på marknaden genom att erbjuda ekonomiska- och konkurrenskraftiga lösningar. Tanken är att företaget ska täcka fler steg i produktionskedjan och ge kunden en helhetslösning.

-Vi är ett bolag som levererar lösningar, inte ett bolag som levererar en fjäder eller en emissionselektrod. Ewes Engineering är ett sätt att få kunderna att inse detta, säger Anton Schön VD till Gnosjöregionen.

"Inifrån och ut"
Kunderna erbjuds konsulttjänster inom konstruktion och produktutveckling. Tyngdpunkten ligger i att erbjuda kunden lösning som går inifrån och ut och kan därigenom med hjälp av deras spetskompetens sänka kostnaderna för deras kunder.

- Fjädern i sig är lömsk, den syns nästan aldrig eftersom den i regel är inbyggd i en konstruktion. Men varje fjäder är en kundanpassad produkt fullt ut, och helt avgörande för funktionen. Vi ser tyvärr många exempel på ritningar som inte uppfyller kriterierna för ekonomi och funktion. Vi vill leverera fjädern och det som omger den i en sammansatt komponent, vilket vi har gjort de senaste 30 åren. Att ha slutprodukten och funktionen i fokus genererar vinst, säger Anton Schön i artikeln.



Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062