23948sdkhjf

SKF:s nya rullager förbättrar drifttiden

SKF har släppt ett nytt tillskott i sin Explorer-serie rullagret 4rCRB. Detta ska ha gjort bolaget komplett inom koniska, cylindriska och sfäriska rullager med flera rader för valsade långa produkter.

SKF har utökat sitt Explorer-sortiment med ett fyrradigt cylindriskt rullager, 4rCRB, utvecklat för krävande applikationer i valsverk för längre produkter.

Det nya rullagret ska ge upp till 50 procent längre livslängd än den föregående generationen av rullagret.

Vårt nya rullager är mer robust vilket ger högre tillförlitlighet och en ökad livslängd. Detta förbättrar drifttiden och produktiviteten för kunderna, vilket i sin tur minskar den totala ägandekostnaden och ökar den totala utrustningseffektiviteten, säger Gustavo Guerrero, SKF:s chef för produkthantering av CRB.

Det nya tillskottet ska även hjälpa till att övervinna utmaningar orsakade av föroreningar, höga belastningar, varierande hastigheter och vridmoment, vilka kan orska produktionsförseningar och ett överskott av skrot. De ska även ha egenskaper som minskad friktion, ökad hårdhet och förbättrad kvalitet, vilket i sin tur ger en förmåga att motstå tyngre radiella och axiella belastningar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.094