23948sdkhjf

FC Maskin får en pangstart och säljer två nya maskiner

Svängsta Komponent & Verktygs AB, legotillverkare specialiserad mot verktygstillverkning och produktion av metallkomponenter, har investerat i två nya Mitsubishi-trådgnistar. Säljare är FC Maskin, ett företag som fått en riktig pangstart på 2021.

– Det har varit en fantastisk start på 2021 och det känns verkligen jätteroligt att få leverera nya högkvalitativa gnistmaskiner till en kund som uppskattar kvalitet. FC Maskin är dessutom ett ganska nystartat företag så detta känns som ett bevis på att jag jobbar i rätt riktning, berättar FC Maskins ägare Fredrik Claesson för Metal Supply.

De två trådgnistarna från Mitsubishi är av modellen MV2400S och maskinerna har ett rörelseområde på 600x400x310 mm. Investeringarna genomförs som ett led i att öka kapaciteten och precisionen i verktygstillverkningen, och med de nya trådgnistarna vill Svängsta Komponent och Verktygs AB ge kapacitet för produktionskörning av trådgnistade komponenter till externa kunder.

– Vår strävan är att vara en partner genom hela kedjan från idé till löpande produktion. Vi vill erbjuda våra kunder innovativa och kostnadseffektiva lösningar för stansade och pressade detaljer, berättar Svängsta Komponent & Verktygs AB.

Fredrik Claesson startade FC Maskin under sommaren 2020, och trots att starten skedde mitt i en pågående coronapandemi har Fredrik lyckats leda bolaget med framgång.

Det känns härligt att det faktiskt fungerar, säger Fredrik.

Maskinerna kommer levereras till Svängsta under maj månad. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.08