23948sdkhjf

Drillcon etablerar nytt bolag

Förra året slöts två kontrakt på Irland med Boliden Tara mine som var ett genombrott för Drillcon på en ny geografisk marknad. Nu kommer uppföljningen.

Detta följs nu upp med ett nytt ramavtal som sträcker sig över en period om tre år med samma kund och startar upp det andra kvartalet, 2021.

Eftersom Drillcons lokala närvaro på en ny geografisk marknad ytterligare har stärkts har ledningen nämligen tagit ett beslut att etablera ett nytt dotterbolag, Drillcon Irland. Ambitionen är att bolaget ska vara legaliserat i närtid och rekrytering av personal i ledande positioner har påbörjats.

- Irland är för Drillcon en ny geografisk marknad där vi slöt vårt första historiska kontrakt under tredje kvartalet 2020. Att nu, i andra kvartalet 2021 kunna ta ett beslut att etablera ett nytt dotterbolag på Irland är mycket roligt. Etableringen av ett nytt bolag kommer på sikt stärka vår närvaro och öka vår konkurrenskraft samt ge oss möjligheten att fortsätta växa organiskt, vilket är linje med vår Territory management strategi, säger Drillcons vd och koncernchef Patrik Rylander.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.079