23948sdkhjf

Nytt partnerskap ger tillgång till avancerad utrustning

- Partnerskapet med Freudenberg är helt i linje med vårt fokus att vara en ledande leverantör för våra kunder när det gäller tätningsteknik, säger Mattias Jaginder, vd för Nomo group.

Ja, Nomo som levererar tekniska lösningar till industrin stärker nu sitt erbjudande inom tätningslösningar och blir en Approved partner för Freudenberg sealing technologies för den nordiska marknaden.

- Samarbetet med Freudenberg är en viktig ingrediens i vårt tätningserbjudande. Det ger oss ytterligare möjligheter att erbjuda våra kunder den bästa tillgängliga lösningen för just deras behov, säger Antti Sutela, produktchef för tätningar inom Nomo. 

Det handlar både om att kunna erbjuda fler lösningar och att nå ut till ännu fler kunder. 

- Via Freudenberg har vi och våra kunder tillgång till avancerad utrustning för snabb tillverkning av prototyper och små serier, bland annat via två maskiner i Bromma. Nomo har tidigare erbjudit sådan on-demand-produktion, men via samarbetet med Freudenberg finns servicen tillgänglig snabbare, närmre och med bredare materialsortiment, berättar Sofi Hallberg som är Marketing communications manager för Metal Supply.

Freudenberg är ett globalt teknikföretag och specialiserade inom tätningsapplikationer. Företaget grundades 1849 och fick stark tillväxt genom sin utveckling av Simmerring radial shaft seal 1929. Sedan dess har förtaget kontinuerligt utökat sitt sortiment av premiumtätningar till att omfatta en rad lösningar för kritiska applikationer med fokus på prestanda, kraft, friktion, utsläpp och materialkompatibilitet.

De kompletterar sin tätnings- och serviceportfölj med produktmärket Dichtomatik som uppfyller den industriella standardkvaliteten.

- O-ringar är den mest säljande produkten av varumärket Dichtomatik, berättar Sofi Hallberg.

- Freudenberg vill arbeta med distributörer i regionen som fokuserar på hög kvalitet. Nomo är ett av dessa företag och vi ser fram emot att starta detta samarbete, avslutar Andreas Bildtse som är vd för Region Sverige och Norden, Freudenberg industrial services.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.093