23948sdkhjf

Lagerhållaren av rostfritt stål får ny produktansvarig

Robert Humlebaek Petersen har anställts som produktansvarig för rör och rördelar på Stappert, lagerhållare av rostfria värme- och högkorrossiva stålsorter. Robert har en lång bakgrund inom den rostfria stålbranschen och hos Stappert ska han bidra till en fortsatt tillväxt.

Som ett led i Stapperts satsningen på den svenska marknaden har en ny produktansvarig anställts hos Stappert – Robert Humlebaek Petersen. Stappert har svensk verksamhet i Älmhult, Malmö, Norrköping och Kungsbacka och lagerhåller rundstång, ämnesrör, plattstång, kilstål, fyrkant, sexkantstång, rör, rördelar, vinklar, profiler och plåt.

Robert började i februari och förutom sin långvariga bakgrund inom den rostfria stålbranschen har Robert även en teoretisk och praktisk erfarenhet av svetsning i svarta och rostfria material, och installationer av flera olika rostfria rörsystem har också varit en stor del i Roberts vardag. Detta gör att Robert även kan verka som ett bollplank till kunderna.

– Målsättningen är ju att tillgodose marknadens behov av rör och rördelar och det kommer att bli en spännande och intressant resa att fortsätta bygga Stapperts varumärke inom rör och rördelar. Att utveckla och driva försäljningen av denna produktgrupp har jag gjort tidigare och trivts väldigt bra med, så det skall bli en spännande resa med Team Stappert, säger Robert.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.094