23948sdkhjf

Han vill modernisera bemanningsbranschen

Lerniakoncernen står efter en tids omstruktureringsarbete och parering av coronapandemins följdeffekter redo för nästa kliv. Nu har de rekryterat Christian Hultén som chef för division Bemanning.

- Jag brinner för att på ett hållbart sätt förnya och modernisera bemanningsbranschen. I mina olika roller har jag varit med om att effektivisera och förbättra kund- och medarbetarnöjdhet, ofta via förbättrade och automatiserade processer.

- Att jag nu ges möjlighet att göra det med en marknadsledande aktör som Lernia känns oerhört spännande. Inte minst då jag delar Lernias värderingar och stora samhällsintresse, säger Christan Hultén, tillträdande divisionschef Lernia Bemanning.

Christian Hultén har lång erfarenhet av att leda stora personalintensiva verksamheter i förändring. Under flera år har Christian varit del av koncernledningen på Transcom där han innehade roller som COO och General Manager för Norra Europa. Christian har även varit delaktig i att genom digitalisering förnya bemanningsbranschen i bolag som JobAgent och Zerolime.

- Vi har rekryterat en mycket erfaren och kompetent ledare med bred erfarenhet från närliggande branscher, vilket kommer att bli viktigt för att realisera vår lagda strategi. Christian har både erfarenheten och de personliga egenskaperna som gör honom till rätt person att leda nästa fas i vår utveckling med ambitionen att förnya och förbättra vår bemanningsmodell. Hans erfarenhet och strategiska höjd är extra viktig då hela bemanningsbranschen är hårt konkurrensutsatt. Christians kunskaper är även ett värdefullt tillskott till Lernias koncernledning, säger Anders Uddfors, vd Lernia.

Christian Hultén tillträder tjänsten som divisionschef den 15 februari.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.079