23948sdkhjf

LEQM tecknar avtal med Siemens

Mjukvaruleverantören ingår i strategiskt samarbete med Siemens
De två företagen har i flera år haft ett inoficiellt samarbete, nu är det dags att göra det officiellt när de ingår i ett strategiskt samarbete.

Positiv utveckling
LEQM AB ingår strategiskt samarbetsavtal med Siemens PLM Norden
- Vi är förstås mycket glada över det här samarbetet. Siemens PLM är den absoluta drömpartnern för oss i alla kategorier, säger Robert Wigemo, Managing Director för LEQM till Verkstadsforum.se

Globala möjligheter
Samarbetet innebär att företagens kunder kommer att få en bättre tjänst och produkt. Genom att integrera projektstödet kring processhanteringen som LEQM ser till med Siemens PDM-lösning ger man kunderna en bättre helhetslösning.

– Vi har sett det som ett stort intresse vi har sagt att vi borde absolut samarbeta och idag gör vi det egentligen på case-by-case basis. Vi samarbetar för att hjälpa kunden få bättre utväxling på sina gemensamma investeringar. Vad det leder till på lång sikt det vet vi inte, men vi tycker att vi hittar varandra och har en bra kulturell alignment. Och det vill vi bygga vidare på, säger Mats Friberg, VD för Siemens PLM i Norden i artikeln.

För LEQM innebär detta också möjlighet att de kommer att nå ut och utvecklas globalt.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.172