23948sdkhjf

Optimerar lösningen med rätt hydraulik

Bosch Rexroth välkomnar HydSupply som ny certifierad partner.

HydSupply erbjuder service och support, förebyggande underhåll och optimering av produktionsanläggningar. 

Partnerkonceptet Certified Excellence innefattar en global standard för vad som krävs för att få bli en certifierad partner inom fyra olika områden – Service, Distribution, Solution och Training. Genom detta vill Bosch Rexroth säkerställa att alla partner världen över lever upp till krav på kompetens och kvalitet.

Hur många företag certifierar ni ungefär varje år?

- Antalet certifieringar per år varierar men totalt kommer vi att certifiera cirka tjugo företag, berättar Bosch Rexroth för Metal Supply. 

-HydSupply har en samlad kunskap och kompetens under ett och samma tak och har sedan tidigare ett bra samarbete med Bosch Rexroth. En av fördelarna med konceptet Certified Excellence är att vi nu enklare kan erbjuda och diskutera lösningar med kunder genom att vi får tillgång till Bosch Rexroths breda program inom industriell hydraulik. Det ger oss även en kvalitetsstämpel i form av att HydSupply är en av Bosch Rexroths få utvalda certifierade samarbetspartners, säger Johan Blom som är vd för HydSupply och fortsätter:

- Detta sammantaget ger oss bättre möjlighet att optimera lösningen med rätt hydraulik och en större flexibilitet i både tillgänglighet och leverans, vilket kommer våra kunder tillgodo. Med vår starka lokala närvaro över hela Sverige kommer HydSupply och Bosch Rexroth tillsammans vara den perfekta partnern för att möta industrins behov av helhetslösningar inom industrihydraulik.

HydSupply finns på nio platser runt om i landet -  Örnsköldsvik, Borlänge, Göteborg, Skellefteå, Smålandsstenar, Stockholm, Tranås, Vetlanda och Växjö.

- Att HydSupply nu är en av våra Certified Excellence Partners stärker vårt gemensamma erbjudande på den svenska marknaden. Här finns en tydlig vilja att utvecklas tillsammans, och med HydSupplys kompetens och närhet till kunden så står vi redo för framtiden, säger Henrik Olofsson som är partneransvarig på Bosch Rexroth.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.097