23948sdkhjf

Triton Valsteknik AB bygger ny fabrik

Företaget har en stark tillväxt och satsar på nya anläggning
Triton har nu påbörjat bygget av ny fabrik som skall stå klar till sommaren 2012. Den nya anläggningen kommer att innefatta 2600 m2 under tak med bra lyftkapacitet. Under sommaren kommer hela produktionen att flyttas för att efter semestern vara i full drift i nya anläggningen.

Omsättningsrekord
-Vi har haft en otrolig utveckling av verksamheten de sista 5 åren med stor omsättningsökning och breddning av verksamheten. I vår nya fabrik kommer vi ännu närmare målet med att vara en komplett serviceverkstad för alla sorters belagda valsar och hjul. Vi storsatsar på arbetsmiljön med både extrem bra belysning samt klimatkontroll i den nya anläggningen för personalens välmående, säger VD Gert Almén i ett pressmeddelande.

Nyrekryteringar
Med en bred kundkrets och en stark expansion ser företaget över möjligheten att nyanställa personal inom den kommande tiden.

– Vi räknar med att den närmaste tiden rekrytera tre-fyra personer. Vi har en bra orderbok och vi ser framför oss en god utveckling. Vi kan också se att konkurrenter har gett upp och det ger oss självfallet ett ökat spelutrymme på den nordiska marknaden, säger Gert Almén till Nya Wermlands Tidningen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079