23948sdkhjf

SSAB i nytt samarbete med Bandstål

För att ytterligare stärka positionen på den svenska och norska marknaden etablerar nu SSAB och Bandstål ett samarbete för att skapa ökad kundnytta.

För att möta dagens intensiva och omväxlande affärsliv behöver SSAB flera olika kompetenser och resurser, något som gjort att bolaget nu skrivit avtål med Bandstål i Bångbro.

– Vi har letat efter en samarbetspartner för att ytterliga stärka vår position på våra hemmamarknader och Bandstål passar bra in i vårt nätverk av distributörer med olika kompetenser, säger Matts Nilsson, säljchef för Sverige och Norge på SSAB.

Med sin geografiska position i Bångbro i Bergslagen och verksamhet som ett stålservicecenter har Bandstål en lång tradition av bearbetning och kundanpassning.

– Som stålservicecenter möter vi många skilda behov och är en uppskattad samarbetspartner både bland stora och små kunder. Det är vår förmåga att skapa mervärde som kommer att vara avgörande för kunden – från standardkvaliteter till skräddarsydda produkter i höghållfasta stålsorter, säger Torbjörn Nilsson, ägare av Bandstål.

Avtalet har föregåtts av många och intensiva förhandlingar. Förutom traditionella avtal och kontrakt så har även framtida investeringar dryftas, och ambitionen är att erbjuda marknaden stor bredd och kompetens inom olika delar av stålbearbetning.

– Vi ser med stor tillfredställelse och tillförsikt fram emot ett bra samarbete för att gemensamt kunna ge god service till alla de kunder som behöver snabba och kvalitetssäkrade leveranser, oavsett om det är en liten post eller en större leverans, säger Torbjörn.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.172