23948sdkhjf

Ny vd för svenska Eurocon SiteBase

Anton Dahlqvist har anställts som ny vd för Eurocon SiteBase som erbjuder en programsvit för effektivisering av informationshantering hos anläggningar och i projekt. Från och med 1 januari 2021 tar Anton över efter tidigare vd:n Mikael Lindqvist.

Eurocon SiteBase nya vd Anton Dahlqvist har en bakgrund som civilingenjör från KTH och kommer närmast från Eurocon Engineering där han varit delaktig i ett antal uppdrag.

Eurocon är en svensk koncern med 250 medarbetare som erbjuder konsulttjänster och produkter för olika processer inom bland annat verkstads-, gruv- och stålindustrin.

– Anton är en stark resurs inom Eurocon och jag är mycket glad att han tar över som vd. Anton känner företaget väl och kommer bidra stort till den fortsatta utvecklingen för SiteBase, säger Eurocons koncernchef Peter Johansson.

Anton själv tillägger:

– Jag har alltid trivts inom koncernen och är glad över att få fortsätta utvecklas inom Eurocon. Tillsammans med medarbetare, styrelse och kunder kommer vi att arbeta för att fortsatt stärka och utveckla SiteBase position på marknaden som specialist på programvaror för projekt inom industri och anläggning, säger han.

Eurocon har huvudkontor i Örnsköldsvik och verksamhet i Karlshamn, Växjö, Kalmar, Kristianstad, Västervik, Göteborg, Karlstad, Stockholm, Gävle, Sundsvall, Härnösand, Umeå, Luleå och Kiruna.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.159