23948sdkhjf

Nytt samarbete med Jernbro ökar tillverkarens svenska närvaro

Jernbro Industrial Services och Heidenhain Scandinavia har skrivit på ett samarbetsavtal för den svenska marknaden med fokus på styr- och positioneringssystem. Samarbetet betyder att Jernbro ska fungera som ett tekniskt center för Heidenhains kunder i Sverige.

Industriservicebolaget Jernbro har fått i uppgift att agera som Heidenhains förlängda arm mot den svenska marknaden. Heidenhain tillverkar bland annat linjära givare och vinkelgivare, och bolagets produkter används primärt i verktygsmaskiner i fabriker för tillverkning och bearbetning av elektroniska komponenter.

– Syftet är att öka vår egen närvaro på marknaden samtidigt som vi tillsammans med Jernbro kan ge bättre och snabbare support. Vi är mycket glada över att ha fått möjlighet att samarbeta med ett företag som Jernbro som har lång erfarenhet och mycket kunskap om service av verktygsmaskiner, berättar Per Wincent, vd på Heidenhains Scandinavia AB.

Även Mats Ahrling, affärsutvecklare på Jernbro, ser positivt på samarbetet:

– Jag ser verkligen fram emot att gå in i det gemensamma arbetet med att växa varandras affärer. Samarbetet kommer ge oss fördjupad kunskap om Heidenhains styrsystem och produkter. Och för oss är det viktigt att hålla hög kompetens inom elektronik-, elmotor- och underhållservice, säger han.

Samarbetsavtalet mellan Jernbro och Heidenhain gäller från januari 2021.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.343