23948sdkhjf

Siemens kontrakterar Sonat

Siemens kontrakterar Sonat för strategisk transportutveckling
Siemens Industrial Turbomachinery AB har inlett ett utvecklingssamarbete med Sonat med fokus på att optimera styrningen av verksamhetens transportflöden till och från företagets anläggningar i Finspång och Trollhättan.

Betydande besparningar
Centrala målsättningar är bland annat att få kontroll över och reducera transport-kostnaderna, minska miljöpåverkan och etablera effektiva upphandlingsprocesser för transportköp. Som en del i projektet ska även en funktion etableras som stöttar inköpsorganisationen vid upphandling och val av transportlösningar.

- Vi har startat upp ett positivt och resultatinriktat samarbete med Sonat. Jag har stora förhoppningar på att vårt samarbete kommer att ge oss betydande besparingar i våra in- och utflöden vid anläggningarna i Finspång och Trollhättan, säger Micael Hedlund, inköpsdirektör i Siemens AB i ett pressmeddelande.

Utvecklande samarbete
- Att få samarbeta med ett världsledande och krävande företag som Siemens Industrial Turbomachinery är hedrande och ansvarsfullt och det bidrar även till vår egen utveckling. Jag ser fram emot ett långsiktigt, värdeskapande utvecklingssamarbete, säger Sonats VD Kjell Rundqvist.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063