23948sdkhjf

Good Solutions dubblar omsättningen

Göteborgsbaserade företaget slog mer än dubbelt rekord för 2011
När 2011 nu summeras så är det ett mycket lyckat år som Good Solutions lägger bakom sig. Både orderingång och fakturering mer än dubblades de senaste tolv månaderna.

- Förutom att flera av våra tidigare kunder inom tillverkningsindustrin gått vidare och byggt ut sina installationer så har vi knutit till oss ett 20-tal nya kunder under året. Det visar att våra kunder är nöjda och att vi erbjuder en lösning som många har stor nytta av, säger Good Solutions VD Mikael Persson i ett pressmeddelande.

Nyanställningar och vidareutveckling
De ekonomiska vinsterna återinvesteras löpande i bolaget genom bland annat nyanställningar och vidareutveckling av produkten RS-Production – ett program för produktionsuppföljning och -effektivitet.

- De nyanställningar vi gjort under hösten har visat sig mycket lyckosamma. Genom att rekrytera personal med stor erfarenhet från produktionsledning har vi nu spetskunskaper inom både programutveckling och praktisk produktionsledning. Det gör att vi kan fortsätta att bygga marknadens bästa lösningar för produktionsuppföljning, fortsätter Mikael Persson.

Goda förhoppningar inför 2012
2012 har redan börjat bra för bolaget med flertalet beställningar från både nya och återkommande kunder.

- Januari 2012 kommer faktureringsmässigt att bli vår bästa månad hittills. Samtidigt höjer vi ribban rejält. Förhoppningen är att dubbla både orderingång och fakturering i år igen. Det behövs för att nå den utveckling av produkten och tjänsterna som vi siktar på och då krävs det ständiga förbättringar. Det är den utmaningen som vi älskar, avslutar Good Solutions Sweden ABs VD Mikael Persson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078