23948sdkhjf

Ny VD ska leda Logica

Den förre IBMchefen har fått posten som VD för Logica Sverige
Logica meddelar idag att Björn Ivroth är utsedd till ny chef för Logica Sverige och att han tillträder under andra halvåret av 2012 . Björn Ivroth tar över efter Stefan Gardefjord, som har lämnat och går till Swedish Space Corporation (SSC).

Bred kunskap
Björn Ivroth tar med sig en djup och bred kunskap inom outsourcing, teknik och managementkonsultområdet, efter att i över 20 år ha varit verksam i många olika kundnära och operativa roller i Norden. Senast var han Country Manager för IBM:s Global Business Services (GBS), med ansvar för verksamheten i Sverige och Finland.

-Logicas varumärke och styrka inom outsourcing har positionerat företaget som marknadsledande i Sverige. Det är ett företag med ett fantastiskt arv och stor potential och jag ser verkligen fram emot att få bli en del av det och att bidra till att stärka verksamheten, säger Björn Ivroth i ett pressmeddelande.

Björn kommer att ansvara för Logica Sveriges dagliga verksamhet, vilken omfattar drygt 5 000 medarbetare, och kunder som står för cirka 16 procent av Logicakoncernens omsättning.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062