23948sdkhjf

Ansiktslyft för GnosjoRegion.se ger nya affärer

Portalen utvecklas för att bli ett bättre verktyg och öka det lokala näringslivet
Den nya portalen erbjuder bättre tjänster för företagen, vilket kommer bidra till nya möjligheter för bättre affärer. GnosjöRegionen.se har utvecklats med nya verktyg och nya funktioner för att kunna dra in ännu fler affärer till regionens företag.

- Den nya portalen gynnar våra företag och genererar nya affärer till regionen. Med nya GnosjoRegion.se blir företagen lättare hittade på olika sökmotorer och kan på så sätt få kontakt med nya kunder, säger Thomas Perdsjö, marknadsansvarig på GnosjoRegion.se i ett pressmeddelande.

Offertförfrågningar
Portalen erbjuder bland annat möjlighet att lägga in offertförfrågningar. Dessa skickas sedan ut till portalens medlemsföretag. Tjänsten att leverera offertförfrågningar är dock inte ny. Tjänsten har genererat många nya affärer till portalens medlemsföretag genom åren, närmare bestämt cirka 700 stycken där en del av dessa har varit miljonaffärer.

- Mer och mer affärer till företagen kommer idag till med nätet som hjälpmedel. Portalen är ett mycket bra verktyg för detta och vi ser framåt mot en ljus och positiv framtid, säger Thomas Perdsjö.




Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063