23948sdkhjf

SSAB utser Tibnor till certifierad laser-partner

SSAB har utsett Tibnor Danmark till ny certifierad laser-partner. Redan 2018 utseddes Tibnor i Sverige, Norge, Finland och Baltikum, och nu är det alltså även dags för den danska verksamheten.

Läs också: Ytterligare steg i SSAB:s satsning

SSAB har totalt 25 laser-partners i Europa, och nu kan alltså även Tibnor Danmark räkna sig som certifierad laser-partner till SSAB. Att vara en SSAB:s Laser® Certified Partner innebär till exempel att företag ska känna sig säkra på att få snabba leveranser när de beställer SSAB Laser från företaget.

– Vi ställer stora krav på våra partners lagersortiment och produktutbildning för att de ska bli godkända, säger Claus Haug, försäljningschef på SSAB Danmark.

Tibnor Danmark levererar stål- och andra metallprodukter från sitt lager i Taulov, och har daglig leverans till sina kunder i Danmark.

– Att vi har blivit en laser-partner till SSAB är en stor fördel för våra kunder, och vi är mycket nöjda med att SSAB valt oss som partner. Det är en riktigt skön känsla att kunna erbjuda en sådan produkt, säger Arne Stubberup, produktchef på Tibnor Danmark.

Redan 2018 blev Tibnor i Sverige, Norge, Finland och Baltikum certifierade laser-partners till SSAB, och Tibnor var SSAB:s första laser-partner för den svenska marknaden.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.096