23948sdkhjf

De startar podcast om skärande bearbetning

Dormer Pramet lanserar nu en podcast med inriktning på skärande bearbetning. Skärande-podden är riktad till alla med ett intresse för ämnet – oavsett kunskapsnivå.

Det finns numera mängder av podcasts man kan lyssna på, men kanske inte så många inom vårt område och på svenska. Vi tror detta ligger helt rätt i tiden, säger Olof Wixe, försäljningschef på Dormer Pramet i Norden.

Läs också: Ny vd för Sandvik Coromant

Det är medarbetarna Mattias Banelind och Tobbe Johansson som leder podden, och varje vecka diskuterar de allt från tips och trix till de utmaningar de ställs inför som tekniska säljare.

I de första avsnitten avhandlas olika applikationer, som exempelvis borrning, gängning och fräsning. Ambitionen är att tonen i podden ska vara informativ och seriös, men på ett lättsamt och underhållande vis. 

– Skärande bearbetning är ett ganska komplext ämne och vi försöker göra vad vi kan för att förenkla för vår målgrupp, men också för att fler ska få upp ögonen för industrin i allmänhet och skärande bearbetning i synnerhet. Podden är en del i denna strategi, säger Olof Wixe.

Skärande-podden finns att lyssna på i flera appar, men även på Dormer Pramets hemsida.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.094