23948sdkhjf

Ny VD på Industrilås i Nässjö

Från och med Januari 2012 lämnar nuvarande VD och delägare, Fredrik Mölzer över VD-posten till Thom Nilsson.
Fredrik som har varit VD sedan 2005 kommer fortsättningsvis att engagera sig i Industrilås AB styrelse samt renodla sin roll på koncern-nivå med ansvar för vidareutveckling av dotterbolag och marknadsarbete.

-Förändringen är ett led, dels i att skapa ännu bättre förutsättningar för daglig styrning på Industrilås i Nässjö, dels i att frigöra min kapacitet för att kunna fokusera mer på det nödvändiga arbetet med att öka tillgänglighet och service för våra internationella kunder genom att skapa bättre närvaro på den globala arenan, säger Fredrik i ett pressmeddelande.

Helhetskoncept
Det som skiljer Industrilås AB från övriga tillverkare av lås, handtag och gångjärn är att de behärskar hela tillverkningsprocessen; gjutning, bockning, stansning, pressning, lackering, montering, kvalitetskontroll och testning.


-Jag känner stor trygghet i att Thom kommer göra ett mycket bra arbete som VD i Nässjö och jag ser fram mot att arbeta med honom. Vi är ett erfaret och inspirerat lag och tillsammans med Thom kommer Team Industrilås garanterat att fortsätta vår positiva utveckling in i framtiden. Inga övriga organisationsförändringar är planerade, avslutar Fredrik Mölzer.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078