23948sdkhjf

Ny styrelseordförande och ny VD för Proton Group

Värnamoföretaget utnämner ny styrelseordförande och ny VD
Till ny styrelseordförande för Proton Group AB har styrelsen utnämnt Anders Magnusson som redan är ledamot av huvudstyrelsen. Anders är 43 år, han äger och driver Hörle Automatic sedan 20 år tillbaka. Anders kommer att tillföra styrelsen industriell erfarenhet och bibehållen kontinuitet inom koncernen.

— Det är naturligtvis mycket hedrande och en utmaning att få förtroendet att bli styrelseordförande för Proton, som under de senaste åren utvecklats positivt genom att konsolidera verksamheten med tydlig inriktning på att skapa långsiktig tillväxt och lönsamhet. Leif använde ledord såsom långsiktighet, målmedvetenhet och ärlighet. Det är dessa ledord som han förmedlat till mig som också kommer att vara grunden till vår framgång tillsammans i den nya situationen, berättar tillträdande styrelseordförande Anders Magnusson i ett pressmeddelande.

Ny verkställande direktör och koncernchef för Proton Group
Till ny verkställande direktör och koncernchef för Proton Group har styrelsen utsett Magnus Biesse, förnärvarande vice VD inom Proton koncernen och även fortsättningsvis VD för affärsområdet Proton Finishing AB. Magnus som är 47 år har sedan 3 år tillbaka arbetat inom Proton och har dessförinnan en lång och gedigen erfarenhet från internationell fordonsindustri.

Ovanstående förändringar gäller from den 14e december 2011.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

1.1