23948sdkhjf

ASM i Askersund AB tar rekordorder

ASM tar hem en order på malmhanteringssystem till Boliden
Verkstadsbolaget ASM i Askersund AB har i dagarna tagit sin hittills största order. Det handlar om en order till Bolidens gruva i Garpenberg. En order som tryggar verksamheten under ca 1 ½ år.

Totalleverans
ASM kommer att leverera malmhanteringsutrustning till gruvan med placering under jord på 4 olika nivåer. Leveransen är en totalleverans för företaget vilket innebär att ASM är ansvariga för konstruktionen, tillverkningen och montaget av den levererade utrustningen.

- Det känns naturligtvis oerhört stimulerande att få den här ordern, arbetet med det här projektet har pågått under nästan ett helt år, vilket är en förhållandevis kort tid för den här typen av projekt. Vi fick ordern i konkurrens med andra mycket kvalificerade leverantörer. Att det i slutändan blev vi som tog ordern är ett gott bevis på våra konkurrenskraftiga lösningar. Ordern är oerhört viktig och ger oss en bra grundbeläggning framöver, vilket i sin tur möjliggör en fortsatt satsning och expansion inför framtiden, säger ASM´s VD Peter Kluge i ett pressmeddelande

ASM har även förstärkt sin konstruktionsavdelning med 1 ny konstruktör, samtidigt som nya medarbetare börjat i produktionen.
Läs mer om: ASM
Kommentera en artikel (1)
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094