23948sdkhjf

SKF i Linköping har flyttat

Nu har SKF flyttat. Men vart? Vi fick kontakt med Gösta Andersson som arbetar som PR-ansvarig på företaget.

- Verksamheten flyttar inom Tornby industriområde i Linköping. Flytten innebär att all personal och maskiner flyttar, berättar han.

Aha - inte så långt med andra ord. Men till större lokaler.

För som vi tidigare berättat beror flytten på att SKF i Linköping växt ur sina tidigare lokaler.

Läs också: SKF flyttar sin verksamhet

–Vi fördubblar ytan i de nya lokalerna. Det innebär större utrymme för produktion och kontor och helt enkelt bättre lokaler designade för vår verksamhet, säger platschef Eva Sandén.

Hur ser det ut med personal - flyttar de bara med eller behöver ni kanske till och med anställa fler?

- Vi rekryterar inte fler anställda på grund av flytten, men de nya lokalerna ger oss större möjligheter att planera långsiktigt med utrymme för tillväxt både i termer av antal anställda och ökad produktion, svarar Gösta Andersson och tillägger:

- Det kunderna direkt kommer att märka i och med flytten är att vi effektiviserat orderhanteringen och skapat möjligheten att ha fler produkter hemma vilket ökar servicen gentemot kunden.

SKF Lubrication Competence Centre som anpassar smörjsystemlösningar till företag inom verkstadsindustri och fordonsindustri. Verksamheten omfattar totalt 50 anställda på orterna Linköping som är huvudort, Spånga, Limmared, Kiruna, Örnsköldsvik, Luleå samt Göteborg.

SKF är global leverantör av lager, tätningar, smörjsystem och tjänster som inkluderar teknisk support, underhåll och driftsäkerhetstjänster, tekniska konsulttjänster och utbildning med över 44 000 anställda i 130 länder.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.095