23948sdkhjf

Plåtleverantören expanderar och nyanställer

Plåtleverantören Areco Direct fortsätter nu sin satsning i Stockholmsregionen och startar en ny filial i Spånga. Samtidigt fördubblar den snabbväxande plåtleverantören lagerytan i sin redan befintliga filial i Sätra.

Det här gör att vi kommer att kunna öka servicegraden och tillgängligheten i Stockholm ytterligare. Den nya lokalen i Spånga är strategiskt viktig för vår fortsatta tillväxtresa, säger Ingvar Delén, vd för Areco Direct.

I och med den nya filialen kommer Areco Direct även att kunna nyanställa.

För tillfället är det tre personer som ska anställas i Stockholm, men eftersom vi håller på att expandera och det kommer att öppnas nya filialer i andra städer också är vi hela tiden på jakt efter ny personal, berättar Ingvar för Metal Supply.

Lokalen i Lunda industriområde i Spånga kommer att färdigställas under hösten och planeras att öppna vid årsskiftet. Förutom renovering av det befintliga lagret och kontorslokaler kommer en ny hall med tio meters takhöjd att byggas.

Med den nya lokalen i Spånga blir vi geografiskt heltäckande för Stockholmsregionen, och eftersom lokalen är placerad i närheten av motorvägen kommer den även att vara lättillgänglig för kunder från andra närliggande orter, fortsätter Ingvar.

För att öka tillgängligheten och servicegraden dubblar Areco Direct även lagerytan i sin lokal i Sätra.

– De kommande åren kommer att bli väldigt spännande för Areco Direct och vi ser med tillförsikt på framtiden. Vi kommer att presentera flera nyheter framöver, avslutar Ingvar.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.095