23948sdkhjf

Hanza Precision statsar 25 miljoner kronor

Företaget ser ljust på framtiden och investerar 25 miljoner kronor i ny teknik
Trots att den ekonomiska situationen i Europa är mörk ser man ljusning i Årjängföretaget Hanza Precision och man satsar mer och investerar i ny teknik och utbyggnad. Tidigare i år skrev vi om företagets expansionsplaner, nu är det dags igen. Förutom fredagens invigning i Årjäng, öppnade HANZA en ny fabrik i Polen för två månader sedan. Och ytterligare två nya fabriker står på tur att invigas i början av 2012 – en i Sverige och en utomlands.

Ser riskerna - men också möjligheterna
Hanza koncernens VD Erik Stenfors ser riskerna med att investera mitt i en ekonomisk kris men också de möjligheter som finns.

– Hanza Precision har en produktion av komponenter för gasturbiner och offshoreindustrin. Vi tror oss vara inne på rätt produktområden och att vi har de rätta kunderna, säger han till Nwt.se.

Vidare fortsätter han i ett pressmeddelande;

- Vi förbereder oss på att aggressivt möta 2012. När konjunkturen svänger tillbaka uppåt så är vi redo med god tillverkningskapacitet.

Vidare menar han att man kan aldrig säga med säkerhet i dessa tider men han tror att Hanza kommer att kunna behålla alla 1000 anställda.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.08