23948sdkhjf

WSP satsar och nyrekryterar 100 personer

WSP expanderar i Göteborg och nyrekryterar 100 personer
WSP Sverige AB satsar nu på att bli en central aktör och aktivt medverka i regionens framtida utveckling av infrastruktur och stadsutveckling.

- Vi tror på Västsverige och Göteborg som en viktig tillväxtregion. WSP har en ambitiös agenda med avsikten att aktivt medverka i utvecklingen av regionens framtida infrastruktur och stadsutveckling. Vi satsar nu på att bygga upp vår verksamhet i Göteborg till en heltäckande kompetens av tjänster för samhällsbyggandets alla faser, säger Mickey Johansson, vice VD WSP Sverige i ett pressmeddelande.

Vill öka till 500
WSPs satsning innebär att man kommer att rekrytera fler personer till Göteborgskontoret. Inte minst inom infrastrukturområdet. I dag är man 400 personer, och vill gärna öka till 500.

- Vi vill kunna erbjuda såväl utvecklande arbetsuppgifter som en attraktiv arbetsmiljö. Vårt nya klimatsmarta kontor kommer att uppfyllade krav vi har på en modern, flexibel och hållbar arbetsmiljö. Det centrala läget gör att vi dessutom kommer att minska CO2-avtrycket med cirka 20 procent för resor till och från jobbet jämfört med idag, säger Mickey Johansson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063