23948sdkhjf

Stena Recycling nomineras

Stena Recycling nominerades till Volvo Car Corporation Award of Excellence
Stena Recycling har återigen blivit nominerade när Volvo Car Corporation gjort en global bedömning av sina underleverantörer. Stena Recycling blev en av 70 underleverantörer som nominerades till 2011 års Volvo Car Corporation Award of Excellence.

Glädjande besked
– Det är mycket glädjande och en fin kvittens på hela vårt engagemang och samarbete med Volvo Personvagnar. Det sporrar oss att fortsätta utveckla marknadens bästa återvinningslösningar, säger Leif Gustafsson, VD Stena Recycling, i ett pressmeddelande.

Leif Gustafsson beskriver nyckeln till framgångarna som en kombination av kundnära samarbete, innovationer och stark miljöanpassning av servicen.
– Efter ett mångårigt samarbete kan vi Volvo Personvagnars verksamheter och processer bra. Det är särskilt roligt att vår leveranskvalitet och precision bedömts denna gång.

En unik lösning är tågtransporter av skrot från Volvo Personvagnars anläggning i Olofström. Stena Recycling levererar en helhetslösning på Volvo Personvagnars samtliga anläggningar i Sverige. I tjänsterna ingår intern avfallshantering, återvinningssystem, transporter, avfallsbehandling och utbildning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093