23948sdkhjf

Utbildningspaket för skärande bearbetning

Sandvik Coromant har lanserat ett nytt program av onlineutbildningar för att dela kunskap och lösningar för utmaningar inom metallbearbetning. Programmet innehåller åtta delar som släppts online och är tillgängligt via Sandvik Coromants webbsida.

Genom att ta del av programmet kan deltagarna utveckla sin teoretiska och applikationsbaserade kunskap om svarvning, fräsning, borrning och gängning för både indexerbara och solida hårdmetallverktyg.

Utbildningarna ska ge deltagarna värdefull insikt om de bästa metoderna för bearbetning.

Programmet består av åtta separata moduler, inklusive specialiserade ämnesområden som Solida hårdmetallverktyg för borrning, fräsning och gängning med gängtapp. Under sessionerna för solida hårdmetallverktyg ska deltagarna även få lära sig mer om vikten av processkontroll, samt utveckling av rätt maskinuppsättning.

Under modulen om vändskärsborrning kommer deltagarna få en förståelse för processhänsyn vid borrning av djupa hål, och hur man optimerar spånbildningen för olika typer av borr och material i arbetsstycket. Modulerna Avstickning & Spårsvarvning, Gängning och Svarvning, ska utveckla deltagarnas kunskaper inom skärgeometrier och sorter.

Varje utbildningsmodul är cirka 30 minuter lång, vilket ger deltagarna möjlighet att anpassa programmet till sin egen situation och schema. Då kurserna är inspelade, kan de ses när som helst, vilket även gör det möjligt att slutföra programmet i sin egen takt.

Programmet finns tillgängligt på Svenska, Engelska och Rysska. Mer information finns på Sandvik Coromants hemsida.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.097