23948sdkhjf

Nya rullkedjor och kedjehjul boostar kedjedrivare

Norelem lanserar nu ett nytt sortiment av duplex- och triplex-rullkedjor och kedjehjul, vilket ska ge konstruktörer enkel tillgång till den styrka de behöver för sina tunga kedjedrivare.

Läs också: Celsa armeringsstål satsar på naturgas

Norelems nya duplex- och triplexkedjor används för att driva tung utrustning i krävande tillämpningar, och i kombination med de nya duplex- och triplex-kedjehjulen ska de säkerställa driftsäkerhet och kraftöverföring under flera olika förhållanden.

Både duplexkedjorna och triplexkedjorna ska erbjuda högre prestanda jämfört med en enkel kedja. De är av europeisk design med svängda länkar enligt DIN ISO 606 och kompatibla med både elektriska och förbränningsdrivna motorer.

Kedjorna är tillverkade av stål eller rostfritt stål och varierar i höjd från 8 mm till 11/2 tum för att möta ett brett utbud av tillämpningar.

För att komplettera rullkedjorna levererar norelem också förborrade duplex- och triplex-stålhjul, tillgängliga med mellan åtta och 125 kuggar.

– Tillsammans med kedjorna och kedjehjulen levererar vi också förbindelselänkar och kedjehjulssatser, så vi kan erbjuda konstruktörer allt de behöver för att uppnå pålitlig kedjedrift, säger Marcus Schneck, vd på Norelem.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.094