23948sdkhjf

Coor Service Management satsar framåt

Verksamheten är specialiserad för att möta den regionala industrins behov. Nu ska verksamheten utvecklas ytterligare och Coor behöver ett 20-tal nya medarbetare.
Coor har identifierat Östergötland som en av fyra strategiska regioner för industriservicetjänster.

Investerat
I oktober 2009 köpte Coor Sapa Industriservice och utökade därmed verksamheten till Finspång. Sedan dess har Coor investerat drygt 24 MSEK i infrastrukturen som förser industriområdet i Finspång med el, vatten, värme och annan driftsmedia.

Fyra nya industriservicecenter
Nu satsar Coor ytterligare i Östergötland och etablerar ett av sina fyra industriservicecenter i Finspång, kallat industriservice Öst. Ett industriservicecenter samlar industriservicekompetens och anpassas till den regionala industrin. Tack vare samarbeten med övriga industriservicecenter är det möjligt att allokera kompetens och resurser till den ort där de behövs.

– Inom industriservice Öst har vi framför allt specialiserat oss på tjänster anpassade för tillverkningsindustrin från Södertälje till Jönköping - främst inom stål, metall och pappersbruk säger Jan Carreman, affärsenhetschef i Coor i ett pressmeddelande.

Nya medarbetare
I Coor i Finspång arbetar cirka 300 personer och nu rekryterar Coor ytterligare ett 20-tal personer till verksamheten.

Läs också: Euromaint renodlar och säljer Euromaint Industry
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078