23948sdkhjf

Metalliska material öppnar ny utlysning

Metalliska material öppnar nu sin årliga programövergripande utlysning för 2020. Genom denna utlysning finansieras projekt som har potential att bidra till Metalliska materials mål, men som inte har passat in i tidigare utlysningar inom programmet.

Vi genomför varje år en programövergripande utlysning som ser likadan ut år från år, så att särskilt industrin ska hinna förbereda sig och veta att den kommer. Därför öppnar vi den som vanligt i år, även om det blir lite märkligt att fråga efter nya forskningsprojekt i tider när många är permitterade och verksamheter går på halvfart, säger Gert Nilson, programchef för Metalliska material.

De som kan söka bidrag i utlysningen är forsknings- och utvecklingsprojekt som har potential att bidra till resultat- och effektmålen för det strategiska innovationsprogrammet Metalliska material. I projektet måste minst två projektparter delta, varav minst en part ska vara ett svenskt företag.

Vi hoppas att vi hinner få in ett antal spännande projektförslag till sista ansökningsdag i augusti, och skulle det visa sig att det inte går så har vi möjligheten att skjuta på deadline, säger Gert Nilson, programchef för Metalliska material.

Utlysningens totala budget är på 12 miljoner kronor.

Sista dag för ansökan till utlysningen är kl. 14.00 18 augusti 2020.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.094