23948sdkhjf

SMC fortsätter att öka sin europeiska lagernivå

SMC fortsätter att utöka deras lagerhållning i Europa - de senaste sju åren har SMC dubblerat storleken av sitt europeiska centrallager
Under de senaste sju åren har SMC dubblerat storleken av sitt europeiska centrallager (ECW- European Central Warehouse) i Antwerpen, Belgien, och mångdubblat personalstyrkan för att förbättra leveransberedskapen i Europa.

Flera hundra procent
Enligt SMC, så har man genom att trefaldiga antalet lagerlagda produktvarianter ökat det månatliga antalet plockrader med 260 procent!

Chefen på SMC:S europeiska centrallager
Luc Wambeke, chefen på SMC:S europeiska centrallager menar; "Även mitt i den djupaste lågkonjunkturen fick vi två containrar per dag fullastade med produkter från våra fabriker runt om i världen. Denna ökade lagerläggning har fortsatt och de dagliga sändningarna till de lokala lagren i varje land ökar ständigt, vilket ger hög leveransberedskap till våra kunder och återförsäljare".

Ökad kapacitet
Uppenbarligen innebär detta att SMC:S kunder kan minska sina egna lager tack vare den ökade lagerkapaciteten hos SMC.

Wambeke fortsätter; "Den senaste tiden har vi sett en ökning av kunder som vill ha färdigmonterade ventilramper. Tack vare våra stora lager, och alla lokala montagemöjligheter i varje land, kan vi erbjuda våra kunder de flesta varianter och kombinationer som finns på våra populäraste serier direkt från lager".

Stora lokala lager
Fleming Pedersen Dambo, Produkt-och Marknadschef på SMC Sverige berättar; "Till skillnad från övriga leverantörer i branschen har SMC valt att även ha väldigt stora lokala lager och inte bara förlita sig på direktleveranser från centrallagret. Vi gör detta för att minska de totala transportkostnaderna, samtidigt som vi har en ojämförligt hög leveransberedskap inom Sverige, tack vare marknadens största lager. Med våra återförsäljares ytterligare 35 lagerställen i Sverige finns vi tillgängliga vart än du behöver våra produkter".
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063