23948sdkhjf

Miljonorder till Bystronic

Bjärnum Stålprodukter ökar hastigheten mångdubbelt när de investerat i en ny laserskärmaskin på grund av ökad orderingång
Bjärnums Stålprodukter AB investerar i en ny laserskärmaskin modell BySprint Pro 3015 4,4kW.

Ökad orderingång
Just nu ökar beställningarna av fläktkåpor, fläktspindlar och kylarramar till större motortillverkare som Skåneföretaget är underleverantörer till. Detta tillsammans med en stororder på 5000 ostlagringsställ till Norrmejerier är några av anledningarna till den aktuella nyinvesteringen av en snabb laserskärmaskin från Bystronic Scandinavia AB.

-Vår första laserskärmaskin hade i snitt gått 5428 timmar per år under de 14 år vi hade den, och med 76.000 timmars drifttid i ryggen känner vi oss både trygga och säkra på att vår nya Bystronic kommer att tjäna oss väl i framtiden, säger VD Ingemar Andréasson på Bjärnums Stålprodukter.

Han fortsätter; den nya laserskärmaskinen tar hand om tunnplåtsdetaljerna 4 gånger snabbare, det ligger därför en mycket god ekonomi för oss i detta. I samtliga produkter som lämnar oss finns det en laserskuren detalj, det är därför vi kallar vår nya laserskärmaskin för hjärtat i företaget .

Bjärnums Stålprodukter
Bjärnum Stålprodukter etablerades 1964 och finns i Bjärnum, Skåne.
Företaget har 46 anställda och tillverkar egna produkter inom containersystem och varuhantering. 50 % av produktionsvolymen är legotillverkning av plåtdetaljer till små och medelstora företag.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.095