23948sdkhjf

Fanuc fusionerar alla europeiska verksamheter

Olaf Gehrels kommer att leda det nya företaget Fanuc Luxemburg Corporation
- Fanucs omstrukturering av den europeiska verksamheten syftar till att förstärka inflytande på den europeiska marknaden. Alla Fanucs företagsdivisioner aktiva i Europa slås samman och bildar den nya Fanuc Luxemburg Corporation (FLC) med högkvarter i Echternach, Luxemburg. Olaf Gehrels som under många år varit europeisk president i Fanuc Robotics, har utsetts till FLC president.

Alla Fanuc blir till en
Fusioneringen sammanför alla Fanucs europeiska divisioner, dvs Fanuc Robotics (industrirobotar), Fanuc FA (fabriksautomation, CNC-system och enheter), och Fanuc Robomachine Europa (fräsmaskiner, eldrivna formsprutning pressar, och trådgnist- maskiner), under ledning av ett moderbolag.

Olaf Gehrels konstaterat att "Vi genomför denna omstrukturering, som vi har planerat ganska länge, för att ytterligare stärka vår verksamhet ”.

Effektivare organisation
Fanuc Luxemburg Corporations VD, Olaf Gehrels menar att förändringen kommer att ge Fanuc en effektivare organisation: "Vårt tillväxtmål kräver en tydlig organisationsstruktur. Även om vi måste vara mycket rörliga på en regional nivå, måste vi även ha en stark image som omfattar hela Europa. "

Liksom tidigare kommer Fanucs framgång på den europeiska marknaden vara beroende av engagerade och motiverade medarbetare, samt nöjda kunder som uppskattar de fördelar som härrör från den höga tillgängligheten hos produkterna, och det professionella lokala stödet hos dess europeiska dotterbolag.

Som Gehrels uttryckte det, "Nyckeln till vår framgång är den förtroendefulla relationer som vi har till våra kunder."
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.1