23948sdkhjf

Kuka Nordic får ytterligare en systempartner

Nu stärker Kuka Nordic sin närvaro i Danmark och får ytterligare en dansk systempartner – Electronic Production System.

– Tillsammans med vår nya systempartner Electronic kan vi erbjuda nuvarande och blivande kunder i Danmark kompletta automationsprojekt, säger Joacim Lorentsson, försäljningschef på Kuka Nordic, enligt ett pressmeddelande.

Electronic Production System är systemintegratör och maskinbyggare åt större danska industrikunder. Bolaget arbetar tätt tillsammans med kunderna för att utveckla och optimera produktionsanläggningar och maskiner genom att skapa innovativa och effektiva lösningar som ger kunderna förbättrad konkurrenskraft och bättre resultat. Electronic bygger specialmaskiner där Kuka-robotar ofta ingår som en del av lösningen.

Gemensamt för de båda bolagen är strävan efter att alltid leverera hög kvalitet och kombinationen mellan bolagens kompetenser ger ett attraktivt erbjudande för danska företag som efterfrågar automationslösningar.

– Samarbetet med Kuka betyder mycket för oss och innebär att vi fortsatt kan erbjuda våra befintliga och nya kunder en stark teknisk kvalitetslösning, säger Morten Svendsen Nordli, Vice President på Electronic Production System och fortsätter:

– Det är vår förhoppning att vi som systempartner till Kuka kan medverka till att utöka marknaden för industrirobotar i Danmark och därmed stärka våra kunders internationella konkurrenskraft.

– För oss är det mycket positivt att ha en stark partner i Danmark som levererar kompletta automationsprojekt. Vi ser mycket framemot att kunna leverera framtidens smarta automationslösningar tillsammans med Eltronic, säger Joacim Lorentsson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.093