23948sdkhjf

Imorgon är det dags för Underhållsmässan

Underhållsmässan hålls den 10-13 mars 2020 på Svenska Mässan i Göteborg. Det är Europas största industrimässa inom drift och underhåll – som besöks av drygt 10 000 personer och närmare 350 utställare under fyra dagar.

Under årets Underhållsmässa kommer stort fokus att ligga på hur man ökar produktiviteten med hjälp av additiv tillverkning (3D), hållbart underhåll, industriell säkerhet och digitalisering. Ett omfattande seminarieprogram, belyser de mest aktuella frågeställningarna inom området.

Var 20:e minut skadar sig en industriarbetare i Sverige. Under Skyddsombudsdagarna, som arrangeras parallellt med Underhållsmässan, diskuteras hur man kan skapa säkrare miljöer för personer som arbetar inom industrin.

Den låga andelen kvinnor som väljer att jobba inom industrin är en utmaning som behöver lösas för att klara av kompetensförsörjningen framöver. Årets mässa väljer att satsa stort på att belysa just denna fråga och varje dag kommer det därför att hållas en programpunkt med fokus på hur det går att göra industrin attraktiv för fler.

Dessutom arrangeras bland annat workshopen ”Attrahera flera! Hur man skapar den åtråvärda arbetsplatsen för både kvinnor och män” i samarbete med Nätverket för kvinnor inom drivmedels- och fordonsbranschen, Kvinnan i Leverantörsindustrin och Produktion 2030.

Läs hela programmet här .
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078