23948sdkhjf

Industriellt samarbete mellan HMS Networks och Wexoe

HMS Industrial Networks, med bas i Halmstad, och Wexoe i Lund ingår ett nytt samarbete om försäljning av lösningar för remote access i Sverige.

HMS Networks och Wexøe-gruppen har under flera år arbetat framgångsrikt tillsammans i Danmark.

– Vi är glada över att ha kunnat nå en överenskommelse. Vår försäljning av HMS Networks varumärke Ewon har utvecklats positivt i Danmark, så det är naturligt att utveckla samarbetet på den svenska marknaden, säger Mogens Brusgaard, vd för Wexøe, enligt ett pressmeddelande.

– Vi har följt utvecklingen av Wexøes industriella fokus på nära håll i Danmark och välkomnar ett utökat partnerskap. Det är vår förväntning att Wexøe investerar på samma energi- och aktivitetsnivå i Sverige, säger Samuel Åkesson från HMS Networks.

– Wexoe är glada att utöka produktportföljen för att kunna erbjuda ännu bättre lösningar. Detta hjälper våra kunder att följa med i den uppkopplade framtid som vi alla är en del av. Samarbetet med HMS Networks är en del av vår strategi för digital utveckling och vi ser mycket fram emot att komma igång, säger Tony Annell, divisionschef Wexøe.

Wexøe erbjuder lösningar inom kritisk infrastruktur, el, automatisering och kommunikation.

Företaget har funnits sedan 1958.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.777