23948sdkhjf

Askengren & Co expanderar

Göteborgsföretaget Askengren & Co fortsätter sin expansion genom förvärv av det anrika miljöbolaget Prikon i Perstorp
Konsult och utbildningsföretaget Askengren & Co fortsätter sin expansion. Genom förvärv av det anrika miljöbolaget Prikon i Perstorp erhåller Askengren & Co både en geografisk expansion samtidigt som verksamheten utökas med kvalificerad provtagning och mätning.

-Prikons kompetens kring provtagning och mätningar inom miljöområdet kompletterar vår verksamhet på ett bra sätt. Dessutom innebär ett kontor centralt i Skåne en bra utgångspunkt för spridning av vårt övriga tjänsteutbud, säger vd Lars Askengren.

Miljörelaterade tjänster
Prikon har arbetar med miljörelaterade tjänster så som periodiska undersökningar, stöd vid tillståndsansökningar och mätning/provtagning av stoft och lösningsmedel. Företagets etablerades 1982 och är en välkänd leverantör i södra Sverige.

-Att integrera vår verksamhet med den i Askengren & Co känns bra. Vi delar de värderingar som kännetecknar Askengren & Co. Dessutom bidrar Prikon med spetskompets inom bland annat markföroreningar, säger Olle Hedenström grundare av Prikon.

Fyra affärsområden
Askengren & Co är ett konsult- och utbildningsföretag som arbetar inom fyra affärsområden
Kvalitet och ständiga förbättringar, Miljö och hållbar utveckling, Arbetsmiljö och säkerhet samt Produktion och logistik

Efter sammanslagningen med Prikon har Askengren & Co 25 medarbetare som utgår från kontor i
Göteborg, Huskvarna, Bredaryd, Växjö, Tranås och Perstorp
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062