23948sdkhjf

ABB tecknar avtal med Shell

Avtalet täcker motorer, generatorer, motorservice och frekvensomriktare
ABB, har tecknat ett så kallat Enterprise Framework Agreement (EFA) med Shell avseende leveranser av låg- och mellanspänningsmotorer samt tillhörande service- och distributionstjänster. Avtalet gäller för en period av fem år.

Komplett sortiment
Med ABB:s senaste förvärv Baldor Electric kan företaget nu erbjuda ett komplett sortiment av högeffektiva motorer som uppfyller antingen NEMA* eller IEC*. Denna bredd bidrog, tillsammans med ABB:s utbud av tillhörande servicetjänster och frekvensomriktare, till att säkra kontraktet.

”Det här avtalet visar att ABB:s strategi att erbjuda hela spannet av högeffektiva motorer med tillhörande servicetjänster skapar värde för ett globalt företag som Shell som prioriterar säkerhet, tillförlitlighet och energieffektivetet”, säger Ulrich Spiesshofer, chef för ABB:s division Discrete Automation and Motion. ”ABB driver utvecklingen av nya standarder som förbättrar prestanda och minskar miljöpåverkan.”

Det globala avtalet täcker försäljning, distribution och support av elmotorer som driver elektrisk roterande utrustning.
Läs mer om: ABB
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094