23948sdkhjf

Intresset för Elmia Subcontractor blir allt starkare

Danmark störst och först som partnerland på Elmia Subcontractor där affärer görs för 600 milj SEK i timmen
1200 företag från 30 länder utgör själva mässan och kommer att få besök av cirka 15000 inköpare, företagsledare, konstruktörer, tekniker och designer bland annat. Allt är utsålt och mer än 200 företag finns på kölistan.

– Mässan genererar affärer för 18 miljarder kronor. Det gör den oerhört effektiv och viktig för hela industrin. Utställare och besökare
vill göra affärer och det gör de bevisligen här, säger mässans projektledare Jonas Ekeroth.

Nyhet - Partnerland
En av årets nyheter är att mässan för första gången får ett partnerland. Att det blir Danmark är ganska naturligt. Sedan många år är Danmark största nationen, utanför Sverige, med 100 utställande företag på plats.

– Mässan är betydelsefull för dansk industri, därför känns det väldigt hedrande att H.K.H. Prins Joachim av Danmark besöker årets Elmia Subcontractor, berättar Mette Ehlers Mikkelsen, chef för handelsavdelningen på Danmarks ambassad i Stockholm.

– För många danska underleverantörer är Elmia Subcontractor deras största enskilda marknadsaktivitet under året. Mässan genererar mängder av affärer vilket gör den till en oerhört viktig marknadsplats för säljare och köpare inom industrin, säger Søren Westerberg, affärsrådgivare på handelsavdelningen på Danmarks ambassad i Stockholm.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063