23948sdkhjf

Montico startar nya skolor på tre orter

Efter att ha vunnit Arbetsförmedlingens upphandling av industriutbildningar startar Montico nu nya skolor i Ljungby, Vimmerby och Nyköping där de ska driva utbildningar inom svets, verkstadsteknik och CNC.

Det är nu klart att Montico får fortsätta driva sina arbetsmarknadsutbildningar i Olofström och Västervik samt starta nya skolor i Nyköping, Vimmerby och Ljungby.

Detta efter att ha vunnit Arbetsförmedlingens upphandling av Industritekniska utbildningar på dessa orter.

– Det känns förstås jätteroligt att få detta förtroende och vi ser fram emot att kunna ta emot ännu fler elever till våra arbetsmarknadsutbildningar, säger affärsområdeschef Josef Nagy, enligt ett pressmeddelande.

Montico driver sedan tidigare utbildningar på sex orter som nu alltså utökas med nya skolor i Ljungby, Vimmerby och Nyköping.

– Vi har fått tag i jättebra lokaler och lärare och vi håller nu på för fullt med de sista praktiska detaljerna inför skolstarten i vår, säger Josef Nagy.

Montico är ett matchningsföretag som erbjuder lösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning.

Företaget har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund.

Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109