23948sdkhjf

De tog hem nya mäss-prisen

Schunk Intec, Weland och Sydved tog hem Elmias nyinstiftade pris årets publikdragare, årets hållbarhetstänk och årets nytänkare. 

Läs också: Smart Manufacturing flyttas fram

De tre nya priserna, som tillsammans benämns Elmia Spark Awards, är tänkta att lyfta och uppmärksamma deltagare som använt mässmediet på ett kreativt och nytänkande sätt. 

– Framgångsrika utställare ger besökare nya erfarenheter och unika upplevelser som utvecklar mässan. Framgångsrika mässor generar innovationer och affärsutveckling, säger Lotta Frenssen, vd för Elmia. 

Petra Israelsson, Marketing & Sales, Roger Cronholm, Sales Manager, och Tomas Berg, General Manager, tog emot priset för sitt publikdragande arbete på Elmia Automation Foto: Elmia

Schunk Intec, leverantör av gripsystem och fastspänningslösningar, tog på mässan Elmia Automation hem priset för årets publikdragare. 

Läs också: Weland invetsterar i automation

– Det betyder fantastiskt mycket. Det är ju ett kvitto på flera års arbete med mässan som koncept. Vi har en fantastisk förmåga att dels samtala med kunder och även finna nya kunder under mässan. Det är få arenor där man kan visa upp så många fysiska produkter på en och samma gång, säger Tomas Berg, General Manager på Schunk Intec. 

Weland är en av Sveriges största aktörer inom plåtbearbetning, och fick pris som årets nytänkare för sitt deltagande på Elmia Subcontractor. 

– Vi är så glada för priset, det är en viktig sak för oss. Det ligger mycket hårt arbete bakom, det här är något som vi gjort alla tillsammans i företaget och jobbat i samverkan med hela personalen. Det är så roligt att det uppmärksammas och belönas, säger Mattias Andersson, marknadsansvarig på Weland. 

What do you want to do ?
New mailCopy
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.328